Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Anthony startar omedelbart Casemiro men sitter kvar på bänken

Anthony startar omedelbart Casemiro men sitter kvar på bänken

I den sjätte omgången av Premier League slog Manchester United Arsenal med 3-1 på hemmaplan och vann fyra raka segrar. Det är värt att nämna att den rutinerade Casemiro fortsatte att komma från bänken, och Anthony, som precis hade gått med snart, gjorde sin debut.

Till detta nummer gjorde även Manchester Uniteds tränare Ten Hag en förklaring.

Casemiro, som har en messi tröja psg på sig, är nyligen anlände och måste anpassa sig till Manchester United och hans fotbollsstil. Å andra sidan spelar McTominay väldigt bra och denna position behöver inte justeras tills vidare.

Och att starta Anthony är att dra nytta av hans snabbhet. Anthony kan vara ett rejält hot till höger, som bredspelare kan laget använda hans rörelse och dribblingar, och han är också väldigt bra på att pressa motståndare, vilket är vad vi behöver i matchen mot Arsenal.Gul Barn hemströja

Anthony, som var klädd i en Manchester United Borta tröja, levde också upp till Ten Hags förväntningar. Han gjorde mål i sin debut och hade 1 interception och 2 steals på planen.

Ovanstående är rapporten om ”Anthony startar omedelbart Casemiro men sitter kvar på bänken” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.