Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Integritetspolicy

Tack för att du gör en beställning på vår hemsida. Vi hoppas att du gillar att handla här, vi respekterar din integritet och vill skydda din integritet.

Din sekretessinformation

Vi värdesätter din integritetsinformation så att din integritetsinformation skyddas; vår webbplats är engagerad i att skydda din integritet när du gör onlineköp. När användare registrerar vårt webbplatskonto måste de tillhandahålla personlig registreringsinformation. Och som en del av beställningsprocessen samlar vi endast in följande viktiga kunddata: namn, frakt/faktura, adress, e-post, adress, telefonnummer och kredit-/betalkortsuppgifter. Kontaktuppgifterna används endast för att kontakta dig vid behov. Informationen du lämnar till oss kommer inte att delas eller säljas till någon utomstående part förutom det fraktbolag som skickar din beställning. Vi vidarebefordrar endast din leveransadress och telefonnummer till fraktbolaget. Uppgifterna vi samlar in används uteslutande för att bearbeta och skicka din beställning. Din e-postadress kommer endast att användas för att skicka dig en orderbekräftelse och ett spårningsnummer. Ditt telefonnummer kommer att användas för att kontakta dig om det finns några problem med fullgörandet eller leveransen av din beställning. Din kreditkortsinformation används endast för att verifiera att faktureringsadressen stämmer överens med leveransadressen.

Dina kakor

Cookies är alfanumeriska textfiler för identifiering som vi överför till din dators hårddisk via din webbläsare så att våra system kan känna igen din webbläsare och tillhandahålla funktioner som att lagra varor i din kundvagn mellan besöken.

Automatisk information

Av säkerhetsskäl samlar och analyserar vår webbplats ibland Internet Protocol (IP)-adressen som används för att ansluta din dator till Internet och vår webbplats. Detta är för ditt skydd för spårningsändamål i det olyckliga fallet att någon kommer åt din personliga eller finansiella information och öppnar ett konto eller gör köp under ditt namn.

Kontakta oss om du har några frågor

Om du har några frågor, funderingar eller kommentarer om vår integritetspolicy, vänligen maila oss. Vi respekterar din integritet och delar inte frivilligt den information du lämnar till externa företag eller organisationer. Ditt välbefinnande är viktigt för oss och du kommer att uppskatta vår övertygelse för din säkerhet. Detta är en skyldighet.