Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Paris Saint-Germain besegrade Nice med 2-0 med Messi och Ramos som spelade bra

Veckans Ligue 1 bjöd på en spännande tävling, Paris Saint-Germain borta mot Nice, mycket uppmärksamhet från fansen, och till slut besegrade Big Paris Nice med 2-0 och vann, och de som gillar Lionel Messi i en Paris Saint-Germain tröja 2023 bör inte missa denna spännande match.

Den här säsongen har Paris 21 segrar, 3 oavgjorda och 5 förluster, med totalt 66 poäng, även om de tillfälligt ligger på första plats, men på grund av den kalla förlusten i de två första matcherna, vilket gör att de och tvåan Lens gapet gradvis minskar, så seger eller förlust i den här matchen är också ganska avgörande för dem.

För att säkerställa lagets seger dominerades Paris startuppställning fortfarande av Messi, Mbappe, Pereira, Donnarumma och andra. I den 25:e minuten efter öppningen förde Mendes in bollen i boxen och passade den över till Messi, som genast hittade en chans att bryta igenom och gjorde mål med vänsterfoten och tog ledningen för att få en poäng till sitt lag. I det här ögonblicket var Nice på efterkälken och satte fart på anfallet, men Paris försvarade sig mycket bra och gav inte motståndaren någon chans att vända. I den 75:e matchminuten skickade Messi återigen en hörnspark från vänsterkanten och Ramos hoppade högst för att bryta sig igenom publiken och gjorde ett huvudskott för att utöka gapet till 2-0. Vid denna tidpunkt var det mindre än 15 minuter kvar till matchens slut och chansen för Nice att vinna var mycket liten. I slutändan utökade Grand Paris 2-0-läget till slutet.

Om man ser till de två lagens styrka finns det fortfarande ett visst gap, att Nice förlorade matchen är också väntat, och jag hoppas att de kan fortsätta att arbeta hårt och bidra med fler spännande matcher för de fans som stöder dem. Grattis också till Big Paris för ännu en seger och för att de befäster sin titel. Vi har samma messi tröja psg till salu på vår hemsida, om du också gillar honom är du välkommen att anpassa dem.