Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Säg aldrig aldrig! Juventus vinner igen

Den 13 mars, den 26:e omgången i Serie A, tog Juventus emot Sampdoria 4V2. Det var en mycket spännande match där de två lagen jagade varandra, men Juventus var något starkare och vann matchen med ett övertag på två mål. Fansen på planen som bar de svartvitrandiga Juventus tröja 2023 var upprymda av spänning.

Juventus fick en bra start och gjorde två mål under de första 24 minuterna av den första halvleken för att utöka sin ledning till 2-0. Men det roliga varade inte länge, eftersom Sampdoria också gjorde två mål i rad i den 31:a och 32:a minuten för att kvittera. Lyckligtvis återtog Juventus initiativet i den andra halvleken. I den 64:e minuten gjorde Rabiot matchens andra mål med ett andra mål, och innan matchen var slut lade den 19-årige Sule till ett avvärjt huvudskott från Vlahovic och gjorde sitt första Serie A-mål, och Juventus slog Sampdoria med 4V2.

Även om Juventus vann kände sig Vlahovic inte särskilt glad eftersom det var åttonde gången han missade ett skott och fick en straffspark räddad, den här dåliga formen har pågått länge och han var mycket orolig, det var så sorgligt. Förhoppningsvis anpassar han sig snart och vi får se honom göra ett bra mål i en Billiga Fotbollströjor nästa gång!

Detta är Juventus femte seger på de sex senaste ligamatcherna. Även om de har fått femton poäng avdrag i Serie A och hamnat längst bak i tabellen har de nyligen bevisat sin styrka igen med en våg av raka segrar och har sett ljuset i Champions League igen. Även om de är tydliga med att det är en mycket tuff väg har de inte gett upp på grund av det och försöker ta vara på varje seger, och Champions League är fortfarande deras mål. Låt oss vänta och se vad de uppnår!