Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Al Hilal SFC har redan vunnit 26 matcher i rad

billiga fotbollströjor

I kvartsfinalen i AFC Champions League, mötte Al Hilal SFC Al-Ittihad Club. Otroligt nog har Al Hilal SFC verkligen lyckats vinna 26 matcher i rad, vilket innebär att de bara är en vinst ifrån att tangera världsrekordet på 27 raka segrar, som innehas av Wrexham FC! Med ytterligare två raka segrar kan de bryta rekordet och skapa en ny vinstrekord!

I första halvlek försökte Dawasari göra ett mål inom straffområdet, men bollen gick utanför målet, vilket var mycket beklagligt. Sedan fälldes Mitrovic av motståndaren och tilldelades en straff, som han säkert förvaltade. Bollen gick enligt förväntan in i målet under Mitrovics vägledning och bröt dödläget, vilket gav Al Hilal SFC ledningen! Sedan, inom loppet av två minuter, assisterade Malcolm Dawasari, som återigen gjorde mål och ökade ledningen till 2-0. Al Hilal SFC:s blåa billiga fotbollströjor sprang fritt runt på planen för att fira ledningen.

I andra halvlek trampade Al-Ittihad Clubs Kanter på Khoulibalis fotled, vilket såg smärtsamt ut för Khoulibali som låg på marken och hans Al Hilal SFC tröja blev smutsig. Kanter fick lämna planen efter att ha blivit utvisad, vilket gjorde Al-Ittihad Club en man kort. Trots det gav inte Al-Ittihad Club upp hoppet om att vända matchen. Hamoud försökte skjuta lågt i straffområdet, men det stoppades av Al Hilal SFC:s målvakt. Matchen slutade 2-0 och Al Hilal SFC vann överlägset.

Om Al-Ittihad Club inte lyckas vända matchen i returen kommer de att elimineras av Al Hilal SFC. Det är dock värt att notera att Benzema har missat två matcher i rad för Al-Ittihad Club utan några rapporter om skador. Har Al-Ittihad Club gett upp på Benzema?