Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Barcelona-centern gjorde mål på 95 minuter och 41 sekunder och satte därmed klubbrekord

I den 24:e omgången av La Liga gjorde Barcelona oavgjort 2-2 borta från Espanyol. Luke De Jong gjorde mål i sista minuten för att hjälpa Barcelona att rädda en poäng. matchtröjor fotboll

Även om Pedri gjorde mål för Barcelona under de inledande 2 minuterna, gjorde Dadell och De Thomas från Espanyol mål successivt för att hjälpa Espanyol att leda med 2-1. I den 95:e minuten och 41:a sekunden av matchen gjorde Traore ett inlägg från höger, och Luke De Jong gjorde mål med en nick från 11 yards för att kvittera och Barcelona räddade 1 poäng. Barcelona tröja

Enligt statistiken var Luke de Jongs mål det senaste målet som Barcelona gjorde i La Liga för att hindra laget från att besegra.

I La Ligas historia gjorde Albertini mål på 95 minuter och 03 sekunder 2003 för att hjälpa Atletico att undvika nederlag i Madrid-derbyt. La Liga-rekordet sattes av Melero i Valencia-derbyt 2020. När han gjorde mål hade speltiden kommit till 97 minuter och 04 sekunder.