Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Efter 42 år vann Frankfurt återigen EM

Den 19 maj drog Europa League-finalen igång. Frankfurt i Bundesliga spelade mot Glasgow Rangers. Efter 120 minuters tävling slog Frankfurt alla straffar och besegrade sina motståndare med en totalpoäng på 6-5 för att vinna Europa League. Efter 42 års väntan vann Frankfurt återigen EM.

De två lagen gjorde oavgjort 0-0 i den första halvleken, och i den 57:e minuten av andra halvlek tog Rangers ledningen i mål. Eintracht Frankfurt utjämnade ställningen i den 69:e minuten och de två lagen var oavgjorda under ordinarie tid. Men det är värt att nämna att in på övertid hade Rangers många chanser att avsluta matchen, men Frankfurts målvakt Trapp, som var klädd i en billiga fotbollströjor , höll målet från att släppa in målet. Till slut skrev inget av lagen om poängen. De två sidorna kan bara konkurrera med en poäng i straffläggningen: Frankfurt gjorde 5 frikast och vann med 6-5 med en totalpoäng på 6-5.

Efter att ha vunnit Europa League fick Frankfurt även biljetter till Champions League nästa säsong. Det kommer att finnas 5 lag i Bundesliga för att delta i Champions League. Detta är Bundesligas ära och tysk fotbolls ära! Vi ser också fram emot Frankfurts prestation nästa säsong, och hoppas att alltid se den Tyskland tröja 2022 glänsa på en mer toppscen.