Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

England möter Frankrike i 1/8-finalen

1/8-finalerna i fotbolls-VM fortsätter, där England spelar mot Senegal. I den första halvleken missade Senegal ett bra tillfälle, Pickford gjorde en stor räddning, Bellingham, iklädd en England tröja 2022, assisterade Henderson att öppna målskyttet och Kane gjorde ytterligare ett mål på stopptid; i andra halvlek beseglade Saka segern. Till slut slog England Senegal med 3-0 och gick vidare till åttonde etappen.
Stark, kommer att spela mot Frankrike.

I den 38:e minuten inledde England en kontring. Bellingham träffade straffområdet med en inverterad triangel från vänster. Henderson följde upp med en knuff och gjorde mål. England 1-0 Senegal! I 45:e+3 minuterna gick Bellingham snett, Foden gjorde ett inlägg, Kane lyckades med ett enda skott, England 2-0 Senegal! Detta är Kanes första mål i det här VM. I den 57:e minuten gjorde Kane in bollen, Foden gjorde ett genombrott från vänster och gjorde ett inlägg från vänster. Saka gjorde mål nära straffpunkten och gjorde målet. England 3-0 Senegal! Detta är Sakas tredje mål i detta VM. I slutet av matchen, England 3-0 Senegal.

England slog enkelt Senegal för att gå in i kvartsfinalen, men kommer att möta en stark fiende Frankrike härnäst. Jag ser mycket fram emot deras underbara prestation, som kan gå in i semifinalerna till slut, låt oss bära landshold barn tröja 2022 och se fram emot det tillsammans!