Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Neapel 2-1 Roma hemma för att vinna fyra raka ligasegrar

Neapel är värd för Roma i den 20:e omgången av Serie A. Kvaratsheria, iklädd en Napoli Tredje tröja 2023, hjälpte Osimhen att öppna poängen, Zalewski hjälpte Shalawi att kvittera och Simeone kom från bänken för att fullborda lore. Före slutet, iscensatte Simeone, som kom från bänken, en lore. Till slut besegrade Neapel Roma med 2-1 och uppnådde 4 raka segrar i ligan. Roma avslutade det obesegrade momentumet från de föregående 6 omgångarna. I Serie A-tabellen utökades Neapels ledning till 13 poäng, medan Roma gjorde 37 poäng på 20 matcher, rankad sjätte i Serie A.

I den 17:e minuten dribblade Kvaratsheria bollen till vänster i straffområdet, och passade sedan höghöjdsbollen till backpunkten. Osmeen stoppade bollen i bröstet och sparkade sedan i mål. Neapel ledde med 1-0! I den 75:e minuten gjorde Zalewski en passning från höger sida av förstaplatsen till straffområdet. Shalawi outflankerade och gjorde mål från nära håll. Roma kvitterade till 1-1! I den 86:e minuten vände Simeone ryggen i mitten av straffområdet för att svara på sin lagkamrats genomgående passning, vände sig sedan om och sparkade en volley för att göra mål. Neapel tog ledningen igen, 2-1!

Roma har spelat mot Neapel 163 gånger i historien, gjort 208 mål och förlorat 186 mål, och uppnått 58 vinster, 55 oavgjorda och 50 förluster. Borta mot Neapel har Roma 20 vinster, 25 oavgjorda och 36 förluster. I det här spelet bildade Mourinho en 3421-formation, Pellegrini återvände från skada, Matic och Cristant samarbetade på mittfältet och Dybala ledde matchen. För Neapel antog Spalletti en 4231-formation och Kvaratsheria började från skada.