Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Suarez lämnar Uruguays landslag inför VM

Suarez lämnar Uruguays landslag inför VM

Den berömde anfallaren Suarez har enligt uppgift bestämt sig för att lämna det uruguayanska landslaget inför fotbolls-VM, som han kom med först i somras. Suarez sägs gå tillbaka till Europa League efter VM.

Suarez, som var klädd i en slitstark tröja, lämnade laget efter att hans kontrakt med Atletico Madrid gick ut förra säsongen, och återvände först till Uruguay för att ansluta sig till landslaget i slutet av juli i år. Suarez återkomst till spelet väckte sensation, och hans egen prestation var också bra och gjorde 4 mål på 8 ligamatcher.

Det är värt att nämna att när landslaget tillkännagav att Suarez gick med så tillkännagav det inte kontraktets varaktighet mellan de två parterna. Det rapporteras att det är ett korttidskontrakt. Ledningen för landslaget bekräftade också att Suarez skulle lämna efter att den uruguayanska ligan upphört, vilket förhandlats fram av de två parterna tidigare.bayern munchen tröja

Ovanstående är rapporten om ”Suarez lämnar Uruguays landslag inför VM” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.