Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Al-Nassr FC slog Damac med 2-1 i den 10:e omgången av Saudi Premier League

Slutresultatet i den 10:e omgången av Saudi Premier League blev en 2-1-seger för Al-Nassr FC över Damac, och Cristiano Ronaldo i en Al-Nassr FC tröja 2023 gjorde också ett mål i matchen.

Al-Nassr FC:s första mål i matchen kom i den 52:a minuten, så i nästan en timme var matchen jämn, och pressen låg på Al-Nassr FC eftersom Damac redan hade gjort mål. I den 52:a minuten fick Anderson Talisca en chans från en frispark och lyckades få en fot på mål, Al-Nassr FC bröt äntligen lugnet och fick en 1-0 fördel. Det andra målet kom några minuter senare, i den 56:e minuten, när Cristiano Ronaldo också fick en frispark, och som straffskytt skruvade han ett skott från en hög vinkel, som var långt borta från Damac-målvakten, som knappt reagerade på det, och lät bollen gå in i målet, och det var så Al-Nassr FC fick 2-0-fördelen igen.

Det var faktiskt en bra match för Al-Nassr FC, eftersom det inte var de som fick det första målet, det var Damac som fick det första målet, och de fick det i den första halvan av matchen i förlängning, så i slutet av den första halvleken hade Al-Nassr FC ingenting att vinna, och det var fortfarande en dålig vändning i både attack och försvar, men lyckligtvis var den andra halvleken snabb att göra bra justeringar, och även om båda målen inte var normala sparkar utan straffar, men i slutändan var det en 2-1 seger.

Det var några missar under matchen som fick Cristiano Ronaldo att känna sig missnöjd, och han uttryckte också sitt missnöje till domaren, men det påverkade inte spelet.