Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Manchester City besegrade Berne Youngsters med 3-0 och når åttondelsfinal

En match i Grupp G i UEFA Champions League spelades av Manchester City mot Bern Youngsters. Till slut vann Manchester City med 3:0 mot Berne Youngsters med det andra målet av Harland i Manchester City tröja 2024 och Fodens mål, fortsatte att toppa gruppen och gick vidare till sextondelsfinalen.

I den här matchen tog Manchester City initiativet från start och hotade Bern Youngsters mål många gånger. I den 12:e minuten tog Manchester City ledningen när Nunes skickade in en frispark i straffområdet, som nickades in av Harland. I den 24:e minuten gjorde Foden mål efter att ha fått en passning från en lagkamrat inne i straffområdet och utökade ledningen till 2:0 för Manchester City.

I den andra halvleken försökte Berns ungdomar att slå tillbaka, men Manchester Citys försvar var mycket solitt. I den 53:e minuten blev Lauper utvisad för en foul i försvaret och fick ett andra gult kort av domaren. Med en man mindre hade de bernska ungdomarna större svårigheter och till slut gjorde Manchester City det tredje målet. I den 77:e minuten gjorde Harland mål igen efter att ha fått en passning från en lagkamrat i straffområdet och fullbordade därmed det andra målet.

Med denna seger uppnådde Manchester City öppningen 4 segrar i rad och fortsatte att rankas först med 12 poäng. Samtidigt låste Manchester City också de två bästa i gruppen två omgångar före schemat och blev det första laget att gå ut ur gruppen.

Harland hade en bra match och gjorde två mål. Det var också Harlands 39:e mål i UEFA Champions League, vilket gör honom till den enda spelaren bland de 50 bästa målskyttarna i UEFA Champions Leagues historia med färre framträdanden än mål.

Segern var betydelsefull för Manchester City. För det första avancerade Manchester City till åttondelsfinal i Champions League, vilket innebär att de kan fokusera mer på Premier League och FA-cupen. För det andra bevisade Harlands prestation hans värde och han kommer att bli en viktig målskytt för Manchester City i Champions League.

Sammantaget fick Manchester City en viktig seger i grupp G i Champions League. De visade styrkan hos de försvarande mästarna och bevisade sin konkurrenskraft i den europeiska tävlingen. Under tiden gav Harlands enastående prestanda i den Billiga Fotbollströjor glädje och förväntan på fotboll. Vi ser fram emot nästa match, låt oss se om Manchester City kan fortsätta sin utmärkta prestation och fortsätta sin kampanj i Champions League.