Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Antony Santos i rampljuset när Manchester United besegrade Nottingham Forest med 2-0!

Den 16 april inleddes med en match mellan Manchester United och Nottingham Forest, den 31:a omgången av Premier League, och United tog en seger med 2-0. Båda målen kom från Antony Santos i Manchester United tröja 2023, som stod i centrum för uppmärksamheten på planen.

Matchens två mål kom i den 32:a minuten i den första halvleken och i den 78:e minuten i den andra halvleken. Det första målet gjordes av Bruno Fernandes som spelade en bra cross in i boxen och Anthony Martial sköt från vänsterkanten, men Nottingham Forests målvakt snappade upp bollen och parerade den. Det andra målet gjordes av Antony Santos som skar inåt och skickade ut bollen till sin lagkamrat Diogo Dalot som följde upp med ett mål som Nottingham Forests målvakt Keylor Navas inte kunde rädda från nära håll. Nottingham Forest hade inte gjort något mål i den 78:e minuten och det innebar att United i princip hade beseglat segern.

Överlag var matchen fantastisk, särskilt Antony Santos prestation, en ung stjärna född 2000 som gjorde debut i första laget vid 18 års ålder och sedan gick till flera klubbar innan han kom till United 2022 för en övergångssumma på 100 miljoner euro och sedan dess har han spelat med laget i VM 2022 i Qatar. Han har också hjälpt det brasilianska olympiska landslaget till mästerskapet och har en lysande framtid framför sig.

Så om du inte har sett den här matchen live ännu, gå och se matchen, du kommer att bli glad över Manchester Uniteds prestation! Och håll utkik efter mer från Antony Santos i den Billiga Fotbollströjor.