Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Har VM:s resultat spelat en alltför stor roll i valet av Mr. World Football?

Den 28 februari 2023 hölls FIFA:s prisceremoni, Messi vann för sjunde gången Mr World Football, på andra och tredje plats kom Mbappe och Benzema.

Överraskande Benzema dagens beteende i sociala medier, mbappe tröja barn solsken sina egna uppgifter under FIFA bästa val: 63 mål och 21 assist, sex titlar (UEFA Nations League, Champions League, La Liga, Western Super Cup, European Super Cup, Club World Cup).

Tvärtom, Messi, hans data under FIFA:s årliga priscykel: 45 mål och 34 assist, fyra mästare (Ligue 1, franska supercupen, europeiska och amerikanska cupen, världscupen).

Vissa säger att FIFA:s val den här gången är orättvist för Benzema, anledningen är att det verkar som om det bara är november-december på ett helt år som spelar fotboll, de andra månaderna av turneringen är inte särskilt viktiga för FIFA. Vissa medier säger också att sju matcher är mer värdefulla än en hel säsong, och att VM alltför mycket begränsar individuella utmärkelser.

VM-årets prestationer är utan tvekan viktiga, men vissa medier håller inte med om att VM upptar för stor vikt i denna FIFA-utmärkelse och att resultaten är orättvisa. Fans och vänner får säga vad ni tycker! Hur är det rättvist? Vem kan ge Benzema ett tillfredsställande svar? Medan du diskuterar kan du också njuta av samma tröja som vi tillhandahåller (personlig), särskilt Messi vann den heta händelsen Mr. World Football, Argentina Messi 10 tröja såld, vi bär samma tröja med våra favoritstjärnor!