Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

inte lätt! Hazard gjorde äntligen sitt första mål för säsongen efter mer än en halv säsong

Efter förlängning slog Real Madrid Elche med 2-1 i Copa del Rey för att gå vidare till kvartsfinal.

De två lagen spelade oavgjort 0-0 inom 90 minuter. Marcelo blev utvisad i den 102:a minuten av matchen och Elche gjorde mål.

I den 108:e minuten gjorde Isco mål och kvitterade. Detta var första gången Isco gjorde mål på övertid i sin karriär.

Real Madrid vände motståndaren i den 115:e minuten. Alaba gjorde en direktpassning. Hazard passerade den anfallande målvakten och sköt in i det tomma målet från vänster sida av straffområdet. Ställningen blev 2-1.

Det är värt att nämna att detta är Hazards första mål för säsongen. Hazard ersatte Rodrigo i den 91:a minuten av kampanjen.

Hazard har spelat 17 gånger i alla tävlingar den här säsongen och gjort 1 mål och 2 assist.