Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Ligue 1-Verratti gjorde mål + gjorde självmål, Ramos gjorde sitt första mål, Paris 4-0

Klockan 20:4 lokal tid i Frankrike slog Paris Saint-Germain Reims med 4-0 hemma i den 22:a omgången av Ligue 1 säsongen 2021/22. Verratti gjorde ett självmål, Ramos gjorde det första målet och Mbappe hjälpte Danilo att göra mål.

Paris har vunnit 4 vinster och 2 förluster mot Reims de senaste 6 gångerna, och vunnit 2-0 borta från Paris i den här säsongens första omgång. Messi återvände till bänken, Mbappe, Icardi och Di Maria började tillsammans, och Navas vaktade målet. I den här matchen bar Paris en kinesisk tröja för att spela.

I den 15:e minuten försökte Di Maria ett långskott utanför straffområdet och träffade lite högre. I den 43:e minuten gjorde Paris ett mål. Di Maria gjorde en långpassning från höger till straffområdet. Icardi vände och volley och blev blockerad. Verratti följde upp med ett sprängskott från närmsta hörnet. Paris ledde Reims med 1-0! Med detta mål ledde Paris tillfälligt med 1-0 i första halvlek.

I andra halvlek bytte de två sidorna och slogs igen. I den 61:a minuten utökade Paris poängen och tog en hörna. Ramos tog en poäng och blev blockerad. Han följde upp med ett tilläggsskott och gjorde mål, och Paris ledde Reims med 2-0! Detta är Ramos första mål sedan han kom till Paris. Messi kom från bänken och ersatte Di Maria för att fullborda sin comeback.

I den 66:e minuten gjorde Paris ytterligare ett mål. Messi gjorde ett inlägg från vänster. Verratti gjorde ett långskott efter refraktion. Paris ledde Reims med 3-0! Målet räknades så småningom som Fess självmål. I den 74:e minuten säkrade Paris segern. Mbappe rusade från vänster och skickade ett kryss. Danilo följde upp och gjorde mål, och Paris ledde Reims med 4-0.

I den 78:e minuten gjorde Mendes ett inlägg från vänster, och Icardi nickade för att handbollen var ogiltig först. Paris slog till slut Reims med 4-0 för att leda ställningen med 11 poäng