Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Lewandowski gör två mål när Barcelona firar La Liga-titeln i förväg!

I den 34:e omgången av La Liga firade Barcelona en nyckelmatch, där Lewandowski gjorde två mål och Balde och Conde gjorde varsitt mål, och vann La Liga-titeln med 4-2 mot Espanyol fyra omgångar i förväg. Det är värt att nämna att detta är Barcelonas fjärde år som vinner La Liga-titeln igen, och deras 27:e ligatitel.

Barça inledde matchen med ett våldsamt anfall och gjorde ett mål redan under de första tio minuterna. Balde, i Barcelona tröja 2023, korsade bollen från vänsterkanten och Levan fick bollen i straffområdet och satte den i mål, Barca 1-0 spanjorerna! Tio minuter senare fick Balde bollen från Pedri och sköt från vänsterkanten i straffområdet och utökade Barcas fördel igen. I den fyrtionde minuten assisterade Rafinha Levan och Levan gjorde två mål! Barça 3-0!

I den 53:e minuten fick Conde en passning från De Jong och gjorde sitt första mål i sin Barcelona-karriär, samtidigt som Barcelona tog ytterligare en poäng, 4-0 spanjorerna, vilket i princip låste segern. Fotbollsplanen är dock ständigt föränderlig, och i den 75:e minuten gjorde Puardo ett mål med ett högerfotad skott och tog tillbaka ett mål för spanjorerna! I den 92:a minuten träffade Darder sedan stolpen med ett huvudskott och Joselu satte ett skott från höger sida av straffområdet till 2-4 för Barcelona. Med bara åtta minuter kvar av matchen såg det ut som om spanjorerna så småningom höll på att hitta sin hemmaform, men det spelade ingen roll att Barcelona fortfarande ledde med två mål.

Lyckligtvis höll Barcelona kvar försprånget på två poäng till slutet av matchen och vann med 4-0 mot spanjorerna. Efter fyra år av att vinna titeln igen är Barcelonas folk liksom fansen mycket glada, efter matchen Barcelonas officiella foto av lagets omklädningsrum, man kan se att de är mycket glada, det är värt att nämna att detta också är det första La Liga-mästerskapet i Xavis tränarkarriär, grattis till dem! Låt oss sätta på fotbollströja med namn för att gratulera och fira tillsammans, och hoppas att de kommer att bli bättre nästa säsong!