Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Riyadh slog Hassa Justice med 5-0, Cristiano Ronaldo gjorde en dubbelträff!

Den 22:a omgången av den saudiska ligan startade klockan 03:00 den 5 april, den här gången mot Riyadh och Hassa Justice, och Riyadh var i bra form, plus Cristiano Ronaldo återvände i den Billiga Fotbollströjor och sparkade en sådan disparat prestation, gjorde 5 mål samtidigt som han stängde av Hassa Justice 0.

Matchens första mål kom i den 39:e minuten när Cristiano Ronaldo nickade in ett diagonalt skott till vänster och gjorde enkelt mål, Riyadh fick 1-0 och trycket kom på Justice Hassas sida. Det andra målet kom i den 55:e minuten när Anderson Talisca gjorde mål med ett skott från vänster sida av boxen, från en snäv vinkel, och målvakten hoppade på bollen och missade nästan från distans. Det tredje målet kom i den 66:e minuten när Anderson Talisca passade till Cristiano Ronaldo som tog bollen förbi en Justice Hassa-försvarare och sköt ett dubbelskott! Och vid det här laget låste Riyadh i princip segern, Hassa Justice var under stor press och det var i princip svårt att vända matchen, eftersom Riyadhspelarna var i god form, ingen trötthet och hela laget såg upprymt ut på grund av Cristiano Ronaldos ankomst. Det fjärde målet kom i den 78:e minuten, återigen från Anderson Talisca med ett uppåtriktat skott som målvakten sprang ut för att stoppa men utan resultat. Det sista målet gjordes på tilläggstid med ett skott från Ayman Yahya, vilket gav Riyadh ett perfekt avslut och den slutliga segern.

Matchen kan betraktas som en ensidig uppvisning för Riyadh, efter all tid och förlängning, men Justice Hassa fick inte göra något mål, medan Cristiano Ronaldo och Anderson Talisca gjorde bra mål och hela Riyadh-laget glänste. Så fans som missade den här matchen eller Cristiano Ronaldo kan gå till vår hemsida och köpa samma Ronaldo tröja för att återuppleva matchen!