Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Manchester City 1-0 Inter Milan för att uppnå trippeln!

Den 11 juni spelades den efterlängtade Champions League-finalen, där Manchester City vann Champions League med 1-0 mot Inter Milan, med ett mål av Rodney Hernandez i en fotbollströja med namn som uppfyllde Citys ambitioner att uppnå trippeln. City avslutade säsongen perfekt med en Premier League-, FA Cup- och Champions League-titel på bara 21 dagar, den första någonsin! Det var en segernatt för City och allt jubel tillhör City!

Låt oss ta en titt tillbaka på en fantastisk match! I den första halvleken jagade båda sidor varandra för att hålla målet, och i den 12:e minuten rensades Lautaros nick av Ederson. I den 27:e minuten spelade De Bruyne en direktpassning in i straffområdet och Harland nickade in ett vänsterskott som blockerades av Onanas utsträckta ben. I den 30:e minuten skadades De Bruyne och Foden kom in som ersättare. I andra halvlek var City fortfarande mestadels begränsat i anfallet och kunde inte spela på sitt bästa. Dödläget bröts slutligen i den 68:e minuten när Akanji spelade ett precist direktskott, Bernardo Silva slog tillbaka det på höger sida av boxen och Rodri följde upp med ett högerfotat skott från mitten för att försegla avslutet och ge City en 1-0-ledning. Vid denna tidpunkt var Inter desperata och gick omedelbart till attack. Brozovic spelade en boll från mitten utanför straffområdet och DiMarcos nick träffade ribban framför målet innan han följde upp med ett skott som blockerades av lagkamraten Romelu Lukaku, och Inter missade kvitteringen.

Matchen slutade med att endast Rodrigo Hernandez i en Manchester City tröja 2023 gjorde mål och hjälpte City att vinna sin första Europacup någonsin. När domaren blåste av matchen firade City-spelarna på planen och de på bänken rusade ut för att fira. När jag tänker tillbaka på den där kvällen för två år sedan när City nådde sin första Champions League-final någonsin, bara för att besegras av Chelsea, kan de i år äntligen kompensera för det och bli de efterlängtade trippelvinnarna!