Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Manchester City vann FA-cupen, ett steg närmare Triple Crown!

Äntligen fick vi den efterlängtade engelska FA-cupfinalen mellan Manchester City och Manchester United, och tack vare Gündogans andra mål slog Manchester City United med 2-1 och tog hem titeln. Grattis till Manchester City! Detta är också 7: e gången i lagets historia att få det engelska FA Cup-mästerskapet. Det är värt att nämna att Manchester City redan har vunnit EPL-mästerskapet, och den här veckan kommer de att möta Inter Milan i Champions League-finalen och marschera mot Triple Crown!

Faktum är att spelet var en bra prestation av Manchester United och höll Citys huvudsakliga attackpunkt, Harland, men de förbisåg fortfarande De Bruynes viktiga roll, och Gündogans fantastiska prestation var oväntad. Gündogan i en Manchester City tröja 2023 gjorde det första målet för City på 13 sekunder, en fantastisk hastighet som satte rekordet för det snabbaste målet i FA Cup-finalens historia. I den 31:a minuten gjorde Bruno Fernandes mål på straff! Manchester United spelade oavgjort 1-1 mot Manchester City. United såg hoppet om en comeback ett tag, men det hoppet krossades snart när De Bruyne hjälpte Gündogan att göra två mål i den 51: a minuten för att göra det 2-1 till Manchester City! United kände en känsla av kris, även om ingen kunde göra ytterligare ett mål för United, och matchen slutade här med att City vann.

Naturligtvis betydde den förlorande sidan inte att de spelade dåligt, kanske var det nästan tur, ingen kunde förvänta sig utbrottet av Gündogan. Enligt statistiken är detta FA Cup-mästerskap den 34: e trofén i Guardiolas personliga coachingkarriär, och skördar också 13 titlar sedan han tog hand om Manchester City 2016, den enda ånger är aldrig få Champions League-titeln, nu återigen möjlighet att leva drömmen, jag tror att han kan göra det! Låt oss ta på oss de billiga fotbollströjor tillsammans och vänta på Champions League-finalen!