Fri frakt på beställning över 79 €. Avvisa

Manchester United slog Chelsea med 4-1 och fick Champions League-biljetten i förskott

Den engelska Premier League inledde med en stark duell, där Manchester United tog emot Chelsea. I slutändan slog Manchester United Chelsea med 4-1 och kvalificerade sig till nästa säsongs Champions League i förtid, medan Chelsea föll till en mittenplacering och helt åkte ur den europeiska tävlingen. Samtidigt innebär detta att Liverpool är ute ur Champions League i förväg, eftersom det bara finns en sista match kvar i ligan, och Liverpool är fortfarande fyra poäng från fjärdeplatsen, så även om de får alla tre poängen i den sista matchen, finns det inget de kan göra.

Låt oss titta tillbaka på denna spännande match. I den 4: e minuten korsade Hall bollen från vänster sida av straffområdet, och Mudrick sköt ut ur mitten och missade målet. I den 6:e minuten fick United en frispark, Eriksen drev bollen till straffområdet, Casemiro i en Manchester United tröja 2023, han nickade den förbi Fofana, och United fick ledningen 1-0 Chelsea! United fortsatte att anfalla, 5 minuters tilläggstid i första halvlek, Sancho fick bollen i boxen och skickade ett inlägg, Martial följde upp med ett enkelt mål, United tog ledningen med 2-0!

Den andra halvleken fortsatte att vara en skrapig affär, men United såg mer dominerande ut. I den 73:e minuten blev Bruno Fernandes fälld av Fofana i straffområdet och United fick chansen att ta en straff. I den 78:e minuten gjorde Fofana återigen ett misstag, han passade bollen fel och blev rånad av Fernandez, Rashford följde upp och blev blockerad, sköt sedan i mål, ställningen var uppfriskad till 4-0! United tog alla tre poäng och avslutade Chelseas fyra matcher långa segersvit, och kommer nästa gång att möta Manchester City i FA Cup-finalen, låt oss bära den Billiga Fotbollströjor för att heja upp dem!